ACTIE!

Gepubliceerd op 10 november 2020 om 12:08

SPECIALE NSVO ACTIE:

In tijden van corona hebben vele bedrijven en verenigingen het zwaar te halen. Vooral financieel worden vele zekerheden een onzekerheid zo ook voor ons. Door onzekere economische situatie die de wereld momenteel teistert hebben veel van onze sponsoren (begrijpelijk) helaas moeten stoppen met hun jaarlijkse bijdrage en het feit dat er momenteel achter gesloten deuren gespeeld word maakt het voor ons niet makkelijker om nieuwe sponsoren te vinden. Echter willen we wel al te graag doorgaan met de voorbereidingen op nieuwe acties en paraat staan voor onze club wanneer er weer publiek in het stadion word toegelaten.

Daarom zijn we blij dat een van onze bestaande sponsoren: EML - Online Education B.V. , op een unieke wijze bij wil dragen aan de toekomst van NSVO, en de sfeer rond om de wedstrijden van Helmond Sport

Met een actie, speciaal voor iedereen die NSVO een warm hart toedraagt, kunnen we mogelijk een mooi bedrag ophalen. Ga naar emleducation.com/aanbod, kies een cursus uit de actie, klik op “start deze cursus”, voer de couponcode "NSVO" in en ontvang maar liefst 80% korting!

50% van de opbrengst uit deze actie zal rechtstreeks naar de sfeer pot van NSVO gaan!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.