William Verkoelen treedt toe tot bestuur Helmond Sport

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 12:06

De 54-jarige geboren Helmonder (rechts op bovenstaande foto) is per direct toegetreden tot het bestuur van Helmond Sport. Verkoelen was al nauw betrokken bij het bestuur van Helmond Sport als adviseur maar gaat nu een officiële rol vervullen, ook blijft hij actief als bestuurslid van Stichting Heel Helmond Support.

Naast zijn werkzaamheden voor Helmond Sport is Verkoelen mede-eigenaar van Digimij, een strategische IT partner voor MKB-bedrijven in de regio Zuidoost-Brabant.

“Ik kom al vanaf mijn 12e op de Braak en ik kan wel zeggen dat ik van deze club houd. Graag wil ik een bijdrage leveren als verbindende factor om nog meer mensen te enthousiasmeren om zich in te gaan zetten voor Onze Club. Dit alles om de club nog sterker en gezonder te maken,” aldus William Verkoelen.

Voorzitter Philippe van Esch is blij met het aantrekken van een nieuw bestuurslid. “Met de komst van William hebben we ons bestuur verder kunnen versterken. Met zijn kennis, ervaring en hart voor de club zijn we ervan overtuigd dat we gezamenlijk de juiste stappen vooruit kunnen zetten richting het nieuwe stadion.”

Met de benoeming van William Verkoelen is het bestuur compleet.

 

Bron: Helmond Sport


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.